Garajszki Kata+36 20 243 8364

garkatestmuhely@gmail.com

Jóga órarend

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Pilates kedd 10:30 – 11:30

              kedd  17:30 – 18:30 

Dinamikus jóga/3D Yoga csütörtök 7:00 – 8:10

Tíz évvel ezelőtt ha egy sportágról kellett volna egy beszámolót tartanom akkor valószínű, hogy atlétika, futás vagy mondjuk a duatlon lett volna. A valósághoz természetesen hozzátartozik, hogy ezeket kipróbáltam, csináltam, ezek rabja voltam. Futottam, rohantam, tekertem, néha labdáztam, néha a vízben megmerültem. Versenyszerűen is belekóstoltam ezen “játékokba”. Imádtam a mozgást, ami azóta is a mindennapjaim része.

Néhány évvel ezelőtt új környezet, új impulzusok értek. Ezek egyike volt először a pilates majd a jóga. Az első élményem, reakcióm ezekkel kapcsolatban a döbbenet volt. 🙂 Rácsodálkoztam eme világra s elkezdtem megismerni a testem. Élvezettel figyeltem a reakcióimat, a határaimat. Elkezdtem lélegezni. Rengeteg változást hozott kívül-belül.

Pilatest Füzy Gábornál végeztem, Dinamikus jógát (3D Yoga) pedig Almásy Csillánál. Itt az anatómia annyira magával ragadott, hogy a következő lépés szintén nála a Rehabilitációs tréner képzés lett. A Mandala Jógastúdióknál végeztem el a Hatha jóga oktatóit (RYT200) és a Fitness Instruktorit. Emellett svéd masszőri képesítésem is van. Szerettem volna egy komplex rendszerbe foglalni a mozgást, olyanná tenni, amely nemcsak a matracon tud életben maradni. Beleszőni a prevenció és a rehabilitáció irányelveit.

Vonz ez a világ, visszafordíthatatlanul. Sokszor érzem azt, hogy hív a mozdulat, hogy ha csak egy pillanatra, egy póz erejéig is, de bele kell mozdulnom. Élvezem, szeretem ezt; a matracon eltöltött időt, mert az az enyém.