Garajszki Kata+36 20 243 8364

garkatestmuhely@gmail.com

Saját honlap: www.garkatestmuhely.hu

Az online időpontfoglalóhoz kérjük, hogy görgess lentebb!

Jóga órarend

Csoportos órám:

Pilates  kedd  17:30 – 18:30 

 

Masszázsra az alábbi időpontokban várlak:

Kedd: 08:00 - 20:00
Csütörtök: 08:00 - 20:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Masszázs. Masszázs és sport. Mindkettőt elég régóta ismerem. Először a sport volt az, ami igen jelentős részt hódított el az időmből, az életemből. Évekkel ezelőtt ha egy sportágról kellett volna egy beszámolót tartanom akkor valószínű, hogy atlétika, futás vagy mondjuk a duatlon lett   volna. A valósághoz természetesen hozzátartozik, hogy ezeket csináltam, ezek rabja voltam. Imádtam a mozgást, ami azóta is a mindennapjaim része. S ha valaki intenzíven mozog, előbb-utóbb találkozik a masszázzsal is. Kell az izmoknak ezen módú regenerációja. Otthon Édesanyám volt az, aki sokszor nyúlt a masszázs eszközéhez s segített stressz, fájdalom, sérülés esetén. Tapasztaltam, hogy ennek birtokában mekkora lehetőség van az ember kezében a segítségre. 

Néhány évvel ezelőtt új környezet, új impulzusok értek. Azóta annyiban változott eme téren a dolog, hogy már részt veszek a sport oktatásában is és én is használom, alkalmazom a masszázs eszközét. Megismerkedtem a pilates-szel majd a jógával. Az első élményem, reakcióm ezekkel kapcsolatban a döbbenet volt. Rácsodálkoztam eme világra. Élvezettel figyeltem a reakcióimat, a határaimat. Elkezdtem lélegezni. Vonz ez a világ, visszafordíthatatlanul.

Pilatest Füzy Gábornál végeztem, Dinamikus jógát (3D Yoga) pedig Almásy Csillánál. Itt az anatómia annyira magával ragadott, hogy a következő lépés szintén nála a Rehabilitációs tréner képzés lett. A Mandala Jógastúdióknál végeztem el a Hatha jóga oktatóit (RYT200) és a gyerekjóga oktatóit, valamint a Fitness Instruktorit. Emellett svédmasszőri képesítésem is van. Szerettem volna egy komplex rendszerbe foglalni a mozgást, olyanná tenni, amely nemcsak a matracon tud életben maradni. Beleszőni a prevenció és a rehabilitáció irányelveit. A masszázs tapasztalatait felhasználom az óráimon, a mozgás tapasztalatait  pedig a masszázsaim során. Ha hatékonyabban szeretnél sportolni vagy figyelmembe véve  az egészségi állapotodat vagy ha épp felépülni vágysz valamely sérülésből, én segíthetek, megtámogatva eme két oldalról.

Lehetőséged van egyéni edzésen is részt venni. Ez jól jöhet ha az időbeosztásod csak ezt engedi meg, ha speciálisan Rád kell szabni az órát vagy ha hatékonyabban szeretnél dolgozni. Teljes körű állapotfelmérés, motiváció, cél meghatározása. Ezek után jön számodra a megfelelő mozgásprogram. Ennek eszköze lehet akár a jóga, akár a pilates, akár súlyzós, eszközös edzés, akár csupán saját testsúlyos, akár funkcionális tréning. Keress bátran!

Foglalj időpontot online:

Betöltés...