Buzás Eszter+36 20 557 2547

eszter.buzaas@gmail.com

Online időpont foglalás – booked4.us

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Csütörtök: 08:00 - 20:00

Masszázsaim


Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Hiszem, hogy a figyelem, a jelenlét, az érintés, az elfogadás az, amitől a világunk szép, és hiszem, hogy ezekre mindenkinek szüksége van. Hosszú út vezetett addig, míg ma már a kísérő szerepét tekintem hivatásomnak. Pályámat művelődésszervezőként kezdtem, majd váltottam és közel 15 évig dolgoztam az üzleti szférában különböző pozíciókban asszisztenstől az igazgatóig. Azonban számomra ebben a világban mindig hiányzott valami, így ezzel párhuzamosan folyamatosan kerestem azokat a tevékenységeket, melyek megadták azt az örömöt, hogy lelki útitársként segítsek azoknak, akik elakadtak az útjukon.

A mai rohanó életben ritkán adjuk meg magunknak az „én időt” pedig vágyunk az egységre, a jól-létre, az örömre. Törekszünk az elérésére, megtartására, mégis gyakran kibillenünk belőle.  Munkám során egyre több olyan emberrel találkozom, akik változtatni, gyógyulni szeretnének és keresik azt a belső erőforrást, amire támaszkodva képesek megtalálni és megtartani önmagukban a harmóniát.

Ha átadod magad a jelennek, akkor az adott pillanatban lehetőség nyílik tested jelzéseinek megértésére, szeretetteljes elfogadására és ezután indulhatnak el az átalakulások, változások testi-lelki- szellemi szinteken. 

Jó ideje már a test és a tudat összekapcsolásával, masszázsterápiával, érintésterápiával (MET), egyéni beszélgetésekkel, kismamákkal foglalkozom, mely tevékenységek során a figyelem, az érintés, a zene, a tánc, az energia és a mesék jól egymásba simulnak. Hiszem, hogy az érintés és a jelenlét egy időben csodákra képes.

Hálás vagyok a mestereimnek, hogy megtanítottak a jelenben élni: Witold Stanislaw Kucharczyk, Tömör Elisabeth, Dr. Boldizsár Ildikó, Ivády Balázs, Novák Julianna

Szeretettel várok mindenkit, aki jelenlétre, feloldódásra, felismerésekre vágyik.

Eszközeim mindehhez:

 – Hawaii Lomi Lomi Nui masszázs és bodywork

 – Hawaii Lomi Lomi Nui masszázs kismamáknak

 – Tradicionális Hawaii Ho’oponopono

 – Muscle Effect Therapy (MET) – érintésterápia (kismamáknak is!)

 – Metamorphoses Meseterápia

 – Dúla

 

Foglalj időpontot online vagy telefonon!

ALOHA