Arhip Isabelle+36 30 521 47 39

kreativtorna@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi foglalkozásokra:

 

Csoportos Kreatív Gerinctorna:

Szerda: 16:00 – 17:00

Szerda: 17:30 – 18:30

Egyéni Kreatív Gerinctorna, személyi edzés (időpont egyeztetés szükséges)

Páros Kreatív Gerinctorna 

(időpont egyeztetés szükséges)

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

 

„Csak egy dolgon változtass, és megváltozik az egész életed. Légy tudatos, és boldogabbá válsz.”

A mozgás mindig is az életem egyik legfontosabb része volt. Kezdetben a tánccal, a futással, az úszással, majd később az edzőtermi edzésekkel foglalkoztam, ezért döntöttem úgy, hogy a jövőben is a sportot, és az egészséges életmódot, a prevenciót, a rehabilitációt és az embereknek való segítséget választottam hivatásomként.

Gyógytornász szakon végeztem, ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy az emberek a helyes mozgásmintákat tanulják meg, és azt alkalmazzák az edzések során, hogy hosszú távon is csökkentsék a sérülések kialakulásának lehetőségét. Ennek érdekében, munkám során tapasztalataimat összegyűjtve fejlesztettem ki egy életminőséget javító mozgásformát, a Kreatív Tornát.

A Kreatív Torna gyógytorna szemlélettel, személyre szabottan, funkcionális tréninget alkalmazva a prevencióban és rehabilitációban nyújt segítséget a fiatalabb és idősebb korosztálynak egyaránt.

Ha fontos számodra a testi és lelki harmónia, az egészséges életmód, a vitalitás és életerő, keress bizalommal.

Várlak sok szeretettel egyéni, csoportos óráimon és kezeléseimen egyaránt.

Isabelle