Menedzser MasszázsNapjainkban a munkahelyi problémák, a felelősségteljes döntések, a teljesítménykényszer okozta stressz sokszor a munka végeztével sem hagy bennünket nyugodni. Csökken a teljesítőképesség, megfeszülnek a nyak- és vállizmok, melyekre a hát érzékeny területe izommerevséggel, fájdalommal reagál. A folyamat megállítására a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer egy gyors menedzser masszázs.

A masszázsnak köszönhetően a számítógép mellett gyötrődő, mozdulatlanságra ítélt test izmai elkezdenek lazulni, az izmokban lévő fájdalmak, feszültségek enyhülni, majd teljesen megszünni. Ahogy a test fellélegzik és új erőre kap, úgy kap a szellem is friss lendületet, tiszta gondolatokat, új erőt.

A masszázs rövid idő alatt ellazítja és feltölti a testet, lelket. Már néhány perc után érezheti a hatását, akár kávé vagy ebédszünet ideje alatt is. A speciális program 45 perces, ami egyéni kérésre 60 perc is lehet.

Kinek ajánlott: ülő munkát végzőknek, mozgásszegény életmódot folytatóknak, reumatikus és izületi panaszok esetén, stresszes életmód esetén, alvásproblémák esetén, sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, annak, aki egyszerűen jól akarja magát érezni.

 

Náluk foglalhatod: