Páros lávaköves masszázs

[60 perc / 90 perc]

[18.000.- /22.000.-]

Tél? Hideg? Meleg? Lazítás? Felfrissülés? Együtt?

Ha ezekre IGEN a válaszotok, akkor ez az ajánlat Nektek szól!

A páros lávaköves masszázs olyan testi-lelki élményt nyújt, amit pároddal közösen élhettek át.

A kezelés maga 60-, vagy 90 perces és fontos tudni, hogy szex mentes.

A páros lávaköves masszázs során egy helységben egyszerre két masszőr masszíroz Benneteket, így együtt tudtok lazítani a kezelés során, nem kell várnotok egymásra. Időt spóroltok meg, és az élményt együtt élitek át.

Ez a masszázs típus ellazít, pihentet, javítja közérzeted, kiváló stresszoldó, pezsdítő életenergiával tölt fel, harmonizálja testedet, lelkedet.

A páros lávaköves masszázs során a kézzel történő masszírozás helyett, vulkáni eredetű, sima  bazaltköveket használunk. A masszázs vízben felmelegített, 50 – 60 fokosra hevített,különböző alakú és méretű kövekkel történik. A nagyobb köveket az energiavonalak, és a főbb energiaközpontok mentén helyezzük el, a kisebbekkel pedig átmasszírozzuk a teljes testet. Akezelés speciális masszázstechnikára épül, igazi masszázskülönlegességnek számít.

A páros lávaköves masszázs javítja a vérkeringést, segít az izmok ellazításában, enyhíti az izomfájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítés folyamatát, erősíti a kötőszöveteket, stresszoldó hatású, javítja a vese kiválasztását. Felszabadítja az energiablokádokat, amelyek a szervezet diszharmóniáját eredményezik.

Nem ajánlott szív- és érrendszeri megbetegedések esetében, magas vérnyomás esetén, tüdő- és légzésproblémáknál, egyes máj- és epebetegségeknél, húgyúti, bél- és bélrendszeri problémáknál, terhesség utolsó harmadában, illetve menstruáció idején.

 

Náluk foglalhatod: