Hawaii Lomi Lomi Nui – A gyógyító érintés művészete

30 / 60 / 90 perc

8.000.- / 12.000.- / 16.000.- 

A hawaii gyógyítók (kahunák) tudása évszázadokig csak egy szűk réteg számára volt elérhető, és csak az utóbbi 30-40 évben osztották meg tudásuk egy részét a külföldiekkel. Már a mai nyugati pszichológia megszületése előtt hittek abban, hogy szoros összefüggés van az egészséges belső és külső kapcsolatok, a lelki és fizikai egészség között.

Tanítóm, Witold Stanislaw Kucharczyk az alábbi szavakkal írja le:„Régen ezek a fajta kezelések a gyógyításra – vagy pontosabban az öngyógyításra – szánt szentélyekben történtek. Rendkívüli jelentésének hangsúlyozására a „Nui” (nagy, fontos, egyedülálló) szóval egészítették ki.

Célja, hogy a masszázs által elérjük a testi-lelki- szellemi megtisztulást, a gyógyulást. Régen az ilyen masszázst dalok, imák, rituálék kísérték, és időben akár több napig is eltarthatott. Nem ritkán az „átkelés rítusát”- egy új életszakaszba való belépése pillanatát jelentette.”

A rituális tánclépésekkel kísért masszázs során az alkarral történő lesimítások és a mély nyomások váltakozása segítségével a Lomi Lomi Nui képes a test és a lélek mély rétegeit megérinteni. Hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket, így az energiák szabadon tudnak áramolni a testben.

A Lomi Lomi Nui olajjal történik, teljes testmasszázs, ahol az intim részeket törülköző takarja.

Ideális, ha utána nem kell rohanni, ha van idő az élmény feldolgozására.

ALOHA – hawaii nyelven azt jelenti: légy boldog és oszd meg az élet örömét másokkal!

 

 

Náluk foglalhatod: