Alakformáló Masszázs

30 / 60 / 90 perc


 

Ajánlott fogyókúra támogatására, a hatékonyság növelésére. Alapja a nyirokmasszázs, amit kibövítünk a kötöszövetre és a bör minöségére ható illó olajok börbe való bemasszírozásával, majd köpöllyel erösítjük a fogyás következtében meglazult kötöszövetet. A masszázs végén a kezelt börfelületre zsírégetö krémet viszünk fel, majd ezt fóliába csomagoljuk és a kedves vendég otthona nyugalmában tovább égetheti nemkívánatos úszógumijait.​

Az aromaolajak olyan különleges illóolajok, amelyek nagyon könnyen bedolgozhatók a börfelületen át a kötöszövetbe és a továbbiakban a véráramba és így fejtik ki hatásukat a szervezetre. Ha az olajakat a kívánt felületen alkalmazzuk, akkor ott már pár kezelés után látható pozitív változások lesznek, amit akár centiméterekben is mérhetünk. Ez a masszázs jótékonyan támogatja a fogyni vágyókat. 3-4 órával a kezelés elött ne fogyasszunk tömény táplálékot, de annál nagyobb mennyiségü folyadék fogyasztása ajánlott. A bör és a kötöszövet állapotától függöen döntünk milyen illóolajat és technikát alkalmazunk.

Ezt a terápiát minden évszakban alkalmazhatjuk, kombinálva más kiegészítö metódusokkal. Az aromaterápiás alakformáló masszázs nem terheli a szervezetet, söt felfrissít, de még is vannak esetek, amikor ezt a metódust nem ajánljuk: epilepsia, sclerozis multiplex, rákos daganat, terhesség és szoptatás alatt, közvetlen erös lázas megbetegedés után, cukorbetegségnél valamint magas vérnyomásnál. Speciális aromaterápiás alakformálás pozitív hatásai: négyszer hatásosabb fogyás, a cellulit és striák kisimulása, a méreganyagok masszív távozása a kötöszövetböl, böre újra rugalmas és selymes.

 

Náluk foglalhatod: