Access Bars

60 perc/ 90 perc

7.000.- / 10.000.- 

 

Mi lenne , ha mától fogva minden másképp történne mint eddig, ha mától fogva csak jó dolgok történnének velem?Mi lenne, ha megengednénk magunknak, hogy saját magunktól megkapjuk azt a jót, amit másoktól vártunk el?

Van egy terved, végigfuttatod magadban a lehetséges kivitelezési formákat. De véges lényként korlátok közé szorítod önmagad, és a megélt negatív élmények úgyszintén kijelölik a határaidat, mert megállítanak.

Mi más is lehetne még?

Tedd fel a kérdést és engedd hogy az Univerzum megmutassa ezt Neked!

Mi lenne, ha rájönnél, hogy sokkal több mindenre vagy képes, mint amit eddig hittél magadról?

Kitágulna végtelen, és végtelen lehetőségek halmazát hozná el Neked. olyan lehetőségekét, amire eddig még talán álmodban sem gondoltál.

Mindehhez hozzásegít Téged az Access Bars kezelés.

A fejen levő 32 pont (bárok) amit gyengéd érintéssel kezelünk egy-egy találkozó alkalmával.

Ide pakoltad be öntudatlanul az összes gondolatodat, elképzelésedet, hitrendszereidet, megfontolásaidat, érzelmeidet, hozzáállásodat amelyek a jelenben akadályoznak, mert a régi hitrendszerek, fájó érzelmek, élményes, sebek, meggátolnak abban , hogy tudatosan teremts, illetve merj bégtelen lényként nézni magadra akinek minden megadatik ahhoz, hogy a vágyott életet elérje.

Amikor a bárokat futtatjuk, az olyan, mintha a számítógépeden a törlés gombot megnyomnád. A bárok a te merevlemezeid. Őrzik előző és jelen életed emlékeit, mintáit, önsorsrontó porgramjaidat, önmagadhoz való negatív hozzáállásodat.

Amikor futtatjuk a bárokat, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik számodra a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok, félelmek elengedését.

Segít az Access Bars kezelés abban, hogy megszabadulj a függőségtől, és a megengedés vezéreljen.

Egy találkozó alkalmával akár több tíz év blokkjai is kioldódhatnak, és a helyükre megérkezhet a tudatosság.

A kezelés után úgy érzed magad, mint egy pihentető masszázs után, és lelked újra van programozva saját teremtő erőidre.

” A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat, vagy másokat elítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit nem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet mint amit el tudsz képzelni.Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne , ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá légy, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?

(Gary Douglas)

 

Náluk foglalhatod: