90 Perces Relax Masszázs 

Mindennapi életünkben sok probléma kerül az utunkba, néha egy kis kényeztetés segíthet, hogy elfelejtsük a gondokat. 

A lassú, simító mozdulatok jelentősen hozzájárulnak az izmok elernyedéséhez, az idegek megnyugtatásához. Kiváló a stressz feloldásához, a vérkeringés és a szövetek oxigénellátásának javításához. A masszázs előtt javasolt folyadék bevitele, ami az izmok anyagcsere folyamataihoz szükséges, valamint a szövetek között felgyülemlett folyadék-rendszer pótlása miatt. A masszázs után fittnek, energikusnak érezhetjük magunkat, hisz a masszázs által a pangó területek is átmozgatásra kerülnek.

A fej-és a nyak masszírozásából álló kényeztetést azoknak ajánlom, akik gyakran küzdenek fejfájással, migrénnel, szédüléssel, szem fáradtsággal, nyaki problémákkal.A merevedett nyak, és a nehéz vállak komoly gondokat okoznak, mi magunk is merevvé válunk, ami kihat a cselekedeteinkre, viselkedésünkre.A nyugtató arcmasszázs ellazít, hisz arcunkon naponta több izmot mozgatunk meg, mint azt gondolnánk. 

Javaslom: azok számára, akik számítógép előtt ülnek, stresszes életvitelt élnek, valamint hosszú távú autóvezetés után, vagy fájdalmas izommerevség esetén. A test és a lélek megnyugtatására.

 

Náluk foglalhatod: